четвер, 6 червня 2013 р.

Письменницькі гостини-2 або Зустріч з Сергієм Гридіним

Продовжуючи акцію «Письменницький маршрут», 5 червня  до моєї бібліотеки  завітав ще один непересічний гість - дитячий письменник Сергій Гридін з міста Здолбунів Рівненської обл.

У короткій лаконічній формі письменник познайомив усіх присутніх з історією написання серії своїх книг про віруса Федька, а також представив свої книги-новинки про підлітків.
Автор поділився своїми враженнями та переживаннями як письменник - новачок, адже його літературна діяльність триває відносне недавно, декілька років.

Особливе здивування викликало те, що пан Сергій людина дуже далека від гуманітарних наук, філології, а економіст по спеціальності і зміг написати уже 8 книг. Для всіх стала несподіванкою його серйозна посада і дуже позитивний настрій на зустрічі.
До того ж його книга «Федько – прибулець з Інтернету» стала кращим дитячим виданням в конкурсі «Краща книга Рівненщини-2013», а також його книги потрапили до «довгого списку»  премії «Дитяча книга року ВВС – 2012» і, сподіваємось, це не останні його здобутки у письменництві. Крім того всі присутні дізнались про участь пана Сергія у фестивалях пов'язаних з читанням, наприклад «Дивокрай» у місті Рівне.
Сергій Володимирович старанно та детально відповідав на всі питання прискіпливих слухачів, які часто дивували його своєю винахідливістю і фантазією.( Як от питання «Які три бажання Ви загадали, якби спіймали золоту рибку?»)


На завершення цікавої зустрічі автор подарував свою найпершу книгу «Федько – прибулець з Інтернету» з автографом , а також залишив своє побажання на бібліотечному Дереві побажань. 

4 коментарі:

  1. Дуже рада за вас, колеги! Спасибі за цікаву і змістовну інформацію. Тепер ми маємо уяву про такого неординарного письменника як Сергій Гридін.
    Зичимо вам успіхів і надалі! Даруйте радість пізнання і спілкування - на сьогодні це найбільший скарб у нашій спільній роботі!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Алла! Дійсно Сергій Гридін своєрідна і цікава людина, думаю як і всі письменники чи поети. Думаю, буду і надалі організовувати подібні зустрічі для моїх читачів:)

      Видалити
  2. Вітаю, колего! Гарного вам дня і цікавих повідомлень.
    Привіт із Тернополя


    Бібліомишка
    http://2biblternopil.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І Вам, Надія, дякую за побажання! Вам також бажаю у бібліотечній роботі посмішок та щирих емоцій :)

      Будемо дружити блогами:)

      Видалити